Sponsor

Devlet Eli İle Yeni Operatör

Sponsor

Kamu kuruluşu yeni operatör

Sponsor

Özel firmaların yüksek fiyatlarından sonra kamu kuruluşu olan P.T.T. bünyesinde ki onca hizmetin yanında artık cep telefonu operatörü işinede el attı. PTTcell adı ile piyasaya giren kurumun alt yapı olarak hangi firma ile anlaşmalı olduğu yada nasıl bir alt yapısı olduğu konusunda bir bilgi olmasa da kalitesi ilerleyen günlerde belli olacaktır. Fiyat konusunda da diğer operatörlere göre bir tık aşağıda olan PTTcell taahütsüz paket ve kampanyaları ile bu piyasaya rakip olarak diğer operatörlere bir işaret olur umudundayım. Ülkemiz de ki yüksek bedelli iletişim tutarları gerçekten can sıkıcı bir durumda.

Türkiyeyi Seviyoruz, Hesaplı Hattı Sunuyoruz!

Slogan gayet ilgi çekici, lakin mobil dünyanın giderek kalabalıklaşması ve mobil internetin sürekli kullanım yoğunluğuınun artışı düşünülürse P.T.T. bu girişim için nasıl bir alt yapı ile piyasaya giriyor merak konusu… İlerleyen günlerde bunlar ile alakalı da haberler çıkacaktır elbet.

P.T.T. genel müdürünün doğal halleri

Binali Yıldırım ve P.T.T Genel Müdürü ile yapılan PTTcell in tanıtımı ise başlı başına bir reklam gibi olmuş. Enteresan bir doğallık ve komedi içeren bu açılış tanıtımını sizlerle paylaşıyorum.

PTTcell ile iletişime geçenlerin operatör hakkında ki eleştirilerini merakla bekliyorum.

Peki sizin operatörünüz ne ve ne kadar memnunsunuz fiyat/performans olarak?

Sponsor
B.Selçuk ÖKSÜZ: Bilgisayarla yaşamayı bir tarz olarak benimsemiş, teknoloji ile tamamen içli dışlı bir; web tasarımcı, yazılımcı, donanımcı, blog yazarı ve bilgisayar mühendisidir.
Yorumunuz
Sponsor