Sponsor

Facebook Hataları

Sponsor

Facebook Hataları

Sponsor

Facebook ciddi anlamda internet dünyasını meşgul eden ve dünya çapında bir çok kullanıcısı olan bir sosyal iletişim ağı. Bunca insan tek bir sistemden faydalandığı için elbette kimilerinin dikkatini çeken hatalar,buglar olabilmektedir. Ben bunlardan hem en ilgincini sizlerle paylaşmak istedim.

laura hermosıllo nedir?”

Facebook ta iken bağlantınız kesildiğinde bir süre sorna açık olan sayfanızda “laura hermosıllo” gibi bir pencere çıkmaktadır. Belki sizede çıkmış bir bug olabilir. Durumu merak eden kullanıcılar için aşağıya resmi ekliyorum.

Sizde eğer facebookta bir hata gördüyseniz bizle paylaşabilirsiniz.

Sponsor
B.Selçuk ÖKSÜZ: Bilgisayarla yaşamayı bir tarz olarak benimsemiş, teknoloji ile tamamen içli dışlı bir; web tasarımcı, yazılımcı, donanımcı, blog yazarı ve bilgisayar mühendisidir.

View Comments (7)

  • arkadaşlar bende advertising hatası meydana geldi nasıl halledicem bilemiyorum

  • arkadaşlar bende advertising hatası meydana geldi nasıl halledicem bilemiyorum profilim paylaşımlarım fotoğraflarım ve bir çok butonlarım gözükmüyor ancak şifre ve msn girince login olabiliyorum bunun dışında hiçbir şey yapamıyorum sanki hesabım kilitlenmiş gibi lütfen acele yardım edin.Teşekkürler.

    • aynı sorun bende de var halledebildiğinde nasıl düzelttiğini bana da bildirirsen sevinirim

  • Bildirimler acılmıyo, Sohpet gözükmüyo, Mesajlar acılmıyo, duvarımdan herhangi bi bildirimi silemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Yorumunuz
Sponsor