Sponsor

İş Garantili CV

Sponsor
Sponsor

Mezun olduktan sonra iş arayıp bulmak zorlu bir maraton. Türkiye’de işsizler ordusunun büyük bir kısmını üniversite mezunları oluşturuyor. Bu zorlu yarışta rakiplerimizi geride bırakıp işi kapabilmemiz için kendimizi fark ettirmemiz gerek. Bunu gösterebilmek içinde ilk başta doğru ve etkili bir CV hazırlamak şart.

Ancak hazırladığımız CV ne kadar etkili olsada bazen bu bile yetmeyebilir. İşte bu noktada  “çalışan CV”  denen bu yöntemle daha kolay fark yaratabiliriz.

Çalışan CV denen bu yöntemi kullanabilmek için öncelikle iş başvurusunda bulunacağınız şirket ve sektörü araştırıp karşı karşıya olduğu zorluk ve problemleri tespit edin. Daha sonra bu problem ve zorluklarla baş çıkabilmek için alternatifler bulun ve donanımlarınızı bu sorunları çözmede nasıl kullanabileceğinizi tespit edin. Tespitleriniz doğrultusunda değer önerin. Son olarak da önerdiğiniz bu değeri CV nize ekleyin.

Böylelikle hem işveren için şirkete nasıl katkı sağlayabileceğinizi göstermiş olursunuz hem binlerce şirkete CV yollayıp onların size ne zaman geri döneceklerini beklemekten kurtulursunuz hem de kendinizi daha kolay kanıtlarsınız seçim sizlerin…

Sponsor
Serhat ÖKSÜZ: İşletmeci . . .
Yorumunuz
Sponsor