Sponsor

Melih Gökçek Twitter Show

Sponsor
Sponsor

Geçen gün Twitter da gezerken bir anda Melig Gökçek’e ait twitter hesabının ha bire tweet yaptığını gördüm (Tabi gerçektende Melih Gökçek ise). Ve çok ilginç bir şekilde sabahlara kadar kendisine sorulan anlamlı, anlamsız, taraflı, tarafsız bir çok soruyu cevaplıyor. Bazı sorular da tweet leri yazanın Melih Gökçek olmadığı konusunda yorumlar gelmekte. Böylesi durumlarda Melih Gökçek kişi ile direk olarak irtibata geçerek durumun gerçekliğini anlatıyor.

Bu durum sadece belli günler için mi geçerli diye düşündüm ama 1 haftadır görüyorum ki 06melihgokcek isimli twitter kullanıcısı her gece bilgisayar başına geçerek sabaha kadar yada o günkü tweet hakkı dolana kadar kendisine sorulan soruları cevaplamakta. Hatta bazı soruları çok samimi ve günlük ağız ile cevaplamakta.

16,904 takipçisi olan Melih Gökçek sabırla her geçen gün sorulara cevap verirse heral de twitter da türk politikacıları arasında tarihe geçer diye düşünüyorum.

Melih Gökçek ile twitter üzerinden iletişime geçmek isteyenler varsa http://twitter.com/06melihgokcek twitter adresidir. Sizde aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sponsor
B.Selçuk ÖKSÜZ: Bilgisayarla yaşamayı bir tarz olarak benimsemiş, teknoloji ile tamamen içli dışlı bir; web tasarımcı, yazılımcı, donanımcı, blog yazarı ve bilgisayar mühendisidir.
Yorumunuz
Sponsor