Sponsor

Müge Anlı Kimdir?

Sponsor

Müge Anlı

Sponsor

Müge Anlı programlarını çok seven bir grup bayan yada bay tarafından tepki alacağını bilsem de sonuçta kişisel düşüncem olduğu için bu konuyu açmaya karar verdim.

Müge Anlı kimdir?” sorusu ve cavabı ile başlayalım isterseniz;
Müge Anlı Biyografi ;
Doğum Tarihi : 19/12/1973
Doğum Yeri   : İSTANBUL
Meslek : Sunuculuk
Burç              : Yay
Favori Sporu   : Yürüyüş

Müge Anlı bir Türk Televizyon sunuculuğu yapan magazin editörcüsü olarakda bilinir. Bundan 6 ay önce kadar Kanal D kanalında Pakize Suda beraberinde Dobra Dobra programınının sunuculuğunu yapmıştır. Şimdilerde ise ATV Kanalında Tatlı Sert programını sunmaktadır. (ALINTI)

Yukarıda ki öz geçmişe sahip olan Müge Anlı bugünlerde ise ATV kanalında yaptığı programlarla kimilerine göre gönülleri kazanırken, kimilerine göre de olumsuz tepkiler almakta. Bu olumsuz tepkiler benim adıma şunlar;

Bizler insanız ve zaaflarımız,yanlışlarımız olabilir. Bunları çıkıp ta televizyon karşısında anlatmak sadece diğer insanların bunları yapmaması adına yapılabilecek bir eylemdir. Ama program öyle bir format içerisinde ki insanların acıları ön planda ve arka planda bu acılardan türk halkının insaniyet duyguları ile televizyon dünyasının show ve gösteri ahlakı karıştırılmakta bence. Bazı durumlarda insanları rencide edici durumlar bile söz konusu. Önceden sabahları insanların derdine merhem olan Müge Anlı son zamanlarda da akşamları Mektebunuz Var programı ile akşamları da vazgeçilmezimiz oldu(!)

Bugün ise canlı yayında studyo silahlar patladı. Net bir haber henüz yok ama sonuç itibari ile bundan sonra Müge Anlı programlarına biraz ara verilse insanlar Müge Anlı haricinde bir surat görebilse.

Birazda suç bu tip programlara fırsat veren izleyici kitlesinde. Ne deyim sonumuz hayır olsun.

Bu arada Müge Anlının programında ki canlı yayında silah olayı ile ilgili video aşağıdadır. İzlemek isteyenler izleyebilirler.

[pro-player width=’500′ height=’400′ type=’video’]http://95.211.98.18/dl33211a61273d02c90291fdbacb022a0a/4ccae170//server01/videos/2010/09/15/00/v201009150039410419362.flv?s=6[/pro-player]

Sponsor
B.Selçuk ÖKSÜZ: Bilgisayarla yaşamayı bir tarz olarak benimsemiş, teknoloji ile tamamen içli dışlı bir; web tasarımcı, yazılımcı, donanımcı, blog yazarı ve bilgisayar mühendisidir.
Yorumunuz
Sponsor