Sponsor

Sosyal Avea’dan 2000 Dk Hediye

Sponsor
Sponsor

Bugün arkadaşımın birinin beğenmiş olduğu bir hayran sayfası dikkatimi çekti. “Avea sosyal ağada el atmış.” dedim, hayran sayfasına girdim. (Hayran sayfasının adresi facebook.com/avea İçerik belli ki bu işlerden anlayan biri tarafından yapılmış. Linkte sağlam(/avea) . Site içerisinde Avea haricinde başka bir içerikte yok. Yani kesin Avea tarafından yapılmış diyemem. Ama genel görüntü Avea ya ait olduğundan yana. Şüphemi dindirmek için Avea nın kendi sitesine girdim. Sosyal ağ, facebook linki için icon var ama link yoktu. Bu sebeple bu yazımda facebook.com/avea içeriğinin Avea tarafından yayımlandığını düşünerek yazıyorum.) Sayfa içeriğini beğenmeden göremiyorsunuz. Yani işin taktiksel tarafı tamam. Neyse beğendim içeriğe ulaştım. Bir de baktım ki sayfayı beğenenler için 2000 dakika hediye olayı varmış. Bu hediye dakikaları 3527 ye KAYIT yazarak avea tarafından gönderilecek olan şifre ile kazanabiliyormuşuz. Paylaşım linki altında yorumlara baktım. En son 224 yorum vardı. Bir çoğunu inceledim. Ve genel olarak kimseye şifre gelmiyormuş.

Kafam karıştı. 2000 dakika az bir süre değil. Avea böyle bir kampanya yapsa neden şifreleri göndermesin, yoksa bir şeyler mi var bu işin altında diye şüphelendim. Sonuçta sayfayı beğendiğinizde uygulama sizden izin isteyerek bir çok profil bilginize ulaşıyor. Sonuç olarak bu profilin Avea veri tabanında hangi telefon numaralı üyeye ait olduğu da bilinirse bence güzel bir veri tabanı bilgisi olur. Böylesine bir veri için Avea göstermelik bir sayfa mı hazırladı acaba diye düşündüm. Yada teknik bir arıza var haberleri yok.

Yorumların altına bende şifrenin gelmediği ile alakalı bir yorum yazdım. Sonrasın da baktım ki silinmiş. Takip ediyorlar gibime de geldi? Anlayamadım işin açıkcası. İlerleyen günlerde bu işinde kokusu çıkar heralde. Bilgim olduğunda sizlerle paylaşırım.

Güncelleme (06.03.2011)

Bugün yakın bir arkadaşım bu açtığım konuyu görerek beni aradı. Kendisine şifrenin geldiğini ve 2000 dakikadan faydalandığını söyledi. Ne yaptığını sordum? Dün 2 kere bugün de 1 kere olmak üzere 2 kere mesaj attığını söyledi ve şifresinin bugün geldiğini belirtti.

Demek ki dün sistemde bir sıkıntın vardı. Çünkü dün atmış olduğum mesaj iletilmiyordu bile. Bugün bende 1 tane attım ve iletildi. Ama şifre hala gelmedi. Gelişmeler oldukça sizlere de aktaracağım. Ama konu hakkında ki düşüncelerinizi de paylaşmanızı rica ederim.

Güncelleme (06.03.2011)

Arkadaşlar bu sefer şifrem geldi. Ama kaydımı yaptırmadım. Sisteme şifremi girmedim. Avea galiba sisteminde ki sıkıntıyı çözdü anladığım kadarıyla. Ama facebook hayran sayfasında hala bir çok kullanıcı şifresinin gelmediğinden yakınıyor. Galiba bir yoğunluk söz konusu.

Güncellene (07.03.2011)

Avea hayran sayfasından şifrelerin gelmemesi yada geç gelmesi ile alakalı bir açıklama yapıldı;

Konuşturan Sayfa Kampanyası ile hediye dakika kazanmak için cep telefonu ve şifrenizi linkteki ilgili kısımlara bırakabilirsiniz. Yoğun talep nedeniyle gecikmeler yaşanabilir, ilginiz için teşekkür ederiz.

Link; http://www.facebook.com/avea/posts/10150116977676921

Önemli Güncelleme (08.03.2001)

Avea dan 2000 dakika kazanma imkanı hala devam ediyor. Yoğunluktan dolayı şifreler geç geliyor. Artık avea şifreler konusunda kullanıcılarına “Şu kadar gün sonra gelecek.” diye sms ile geri bildirimde bulunuyor. Bununla birlikte bu hizmetin ücretli olup olmadığı konusunda da söylentiler var. Konu hakkında detaylı bilgiyi avea kendisi yapmış. İşte bu Konuşturan Kampanya ile alakalı avea açıklaması;

Konuşturan Sayfa Kampanyası Katılım Koşulları

  • Konuşturan Sayfa Kampanyası isimli kampanya apps.facebook.com/kampanyalar ve www.facebook.com/Avea adresli internet siteleri üzerinden gerçekleştirilecek olup 03/03/2011 tarihinde saat 11:00’de başlayıp 03/06/2011 tarihinde, saat 17:00’de sona erecektir.
  • Kazanan katılımcıların kazandıkları dakikalar aynı gün içerisinde hatlarına tanımlanacak olup, yükleme yapıldığında aboneler SMS ile bilgilendirileceklerdir. Faturalı hatlara tanımlanacak olan yurtiçi her yöne 30 dk. abonelerin ilk fatura kesim tarihine kadar, faturasız hatlara tanımlanacak olan yurtiçi 2000 şebeke içi dakika ise 1 hafta süreyle kullanılabilinecektir. Kampanya katılımı faturalı hatlarda kayıt yaptıran ilk 100.000 abone ile sınırlı olup, faturasız hatlarda ise sınırsızdır.
  • Üyelik, kampanyaya katılım ve ilgili siteler olan facebook.com/avea sayfalarındaki işbu kampanya ile ilgili işlemler ücretsiz olup tüm Avea’lıların katılımına açıktır. Katılım için herhangi bir ticari koşul aranmamaktadır.
  • Kampanya süresince, katılımcılar, facebook.com/avea adresli internet sitesi üzerindeki ilgili marka sayfasına Ad, Soyad, E-posta adresi, Cep Telefonu ve abonenin cep telefonuna gönderilen kısa kod ile üye olabileceklerdir. Kampanyaya katılım için abonelerin uygulama içerisinde gerekli cep telefonu, şifre alanlarını doldurmaları ve katılım koşullarını kabul etmeleri gerekmektedir.
  • Kampanyacıların kazanmaları durumunda, gerçek profil bilgileri ve telefon numarası bilgileri ile kampanyaya katılmış olmaları şarttır. Geçici ve sahte e-posta adresleri ile üye olan katılımcılar kampanyaya dâhil edilmez.
  • Katılımcıların ve kullanıcıların iletişim bilgilerini yanlış ve eksik vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan, herhangi bir şekilde katılımcı veya kullanıcının kötüniyetli ve aldatmaya yönelik hareketlerinin tüm neticelerinden ve/veya bağlı şirketleri ve/veya entegrasyon şirketi Candytech ve/veya Facebook sorumlu tutulamaz.
  • Avea ve bağlı şirketleri, Candytech, bu kampanyaya katılım esnasında, kampanyacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb…) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Avea ve bağlı şirketleri, Candytech, kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen kampanyacının o güne kadarki bütün kampanya verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Avea ve bağlı şirketleri, Candytech, bu kampanyaya katılan kullanıcılara iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar.
  • Bu kampanya, Avea adına U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri tarafından, Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında yürütülmektedir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için, açılan formda ad, soyad ve e-mail adresinizi yazarak, Avea’nın, sağladığı ürün ve hizmetler hakkında sizinle iletişim kurmasına izin vermeniz gerekmektedir.
  • Avea her zaman, internet sitesinde yayınlamak kaydıyla kampanyayı tek taraflı olarak iptal edebilir veya kampanyanın koşullarını değiştirebilir.
  • Kampanyaya katılan herkes katılım şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Güncelleme 13.03.2011

Kolay gelsin arkadaşlar. Avea 2000 dakika konusuna itibar etmeyen arkadaşlara, Avea nın göndermiş olduğu mesajı paylaşıyorum. Dün itibari ile 2000 dakikam hattıma yüklenmiştir. Her hangi bir ücrette gitmemiştir. İşte telefona gelen mesaj;

Dakikası gelenlere iyi sohbetler dilerim. Hala sıkıntı yaşayanlar varsa sorunlarını yorum olarak iletebilirler.

Sponsor
B.Selçuk ÖKSÜZ: Bilgisayarla yaşamayı bir tarz olarak benimsemiş, teknoloji ile tamamen içli dışlı bir; web tasarımcı, yazılımcı, donanımcı, blog yazarı ve bilgisayar mühendisidir.

View Comments (20)

  • Değerli arkadaşlar; Avea Facebook ortamından iyi anlamda etkilenmiş olacak ki bir çok etkinlik ve paylaşımlarını Facebook üzerinden tanıtmakta. Geçtiğimiz dönem 2000 dakika hediye kampanyası yapan Avea, bir çok müşterisine ulaşmış ve kitleyi büyütmek için aynı kampanyayı yenilemiştir. Yukarıda ki talimatlar ile tekrardan Avea dan ücretsiz 2000 dakika kazanabilirsiniz. İyi konuşmalar....

  • arkadaşlar face adresinizden avea yazıp ilk çıkan uygulamaya girip beğeniyorsunuz. orda katılmak için tıkla diyor oraya tıklıyorsunuz ve size diyorki cepten ' milyon' yazıp '3527' ye gönderin diyor cep telefonunuzdan gönderiyorsunuz. size mesaj ile şifre veriliyor o şifreyi face sayfanızdaki gereken yere yazıyorsunuz tabi numaranızıda gereken yere yazıyorsunuz ve telefonunuza 2000 dk nızın geldiği mesaj ile bildiriliyor. fakat bu kampanyayı 1 kere kullanma hakkınız var. 1 hafta sonunda sizden dakikanızı alıyorlar.tekrar dk yapmak istediğinizde yapamıyorsunuz..

Yorumunuz
Sponsor