Sponsor

Visual C# Programlama ve Örnekler

Sponsor
Sponsor

Microsoft Visual Studio C# programlama dili ile yapılmış bir kaç karmaşık ve başlangıç düzeyi için programlar…

Bilgisayar programlama dillerinden biri olan Microsoft Visual Studio C# ile bir çok windows programı yapabilir,yazılım destekli web siteleri tasarlayabilirsiniz. Bir çok işlevi “sürükle-bırak” mantığı ile kolayca yapabildiğiniz Visual C# dilinde kodlama dilide sade ve yalın sayılabilecek bir düzeydedir. C# sistematik şemasını kafanızda iyice öğrenebilirseniz kodlama,ingilizce bilginizin durmuna bağlı olarak, çok rahat bir şekilde gerçekleşecektir.

Programlarda genellikle açıklama koymaya çalışırım. Çünki biraz yenilikçiyimdir. Farklı kodları bir araya getirerek bir şeyler çıkartmaya çalışırım. Her ne kadar fazla zaman alıyor olsada C# dilini sevdirende bu oldu bana.

Örnek Programlar;

1-)Bir çok aracın iç içe kullanıldığı ve bir biriyle ilişkilendirildiği küçük bir program. Mutlaka elinizin altında olması gerek çünki temel bileşenler var içerisinde. Bir windows form yapımında kullanacağınız bir çok araç ve kodlamalar bulunmakta.

İndirmek İçin Tıklayınız

2-)Combobox,listview,checkbox,yazı alanı gibi bir çok araç ile başka bir windows programı daha. Dizilerdende bir kaç kod bulabilirsiniz içerisinde.

İndirmek İçin Tıklayınız

3-)Hesap makinesi ve bir döngü ile otomatik sayaç çalışması.

İndirmek İçin Tıklayınız

4-) Yazılan kelimenin ilk harfini büyük yazan küçük bir program. Genellikle ödev olarak verilebilecek bir programdır.

İndirmek İçin Tıklayınız

5-) C# Final sınavından önce sınava hazırlık olması açısından hazırlamış olduğum komplike bir program. Kolaycılığa kaçmayı sevmem ve yenilikçi düşünmeye çalışırım. Değişik kodlara şahit olabilirsini bu sebeple.

İndirmek İçin Tıklayınız

Bilgisayar Programlama ve Donanım Teknikeri

Sponsor
B.Selçuk ÖKSÜZ: Bilgisayarla yaşamayı bir tarz olarak benimsemiş, teknoloji ile tamamen içli dışlı bir; web tasarımcı, yazılımcı, donanımcı, blog yazarı ve bilgisayar mühendisidir.

View Comments (9)

  • çok iyi bu kadar iyi bir siteden keşke daha önce haberim olsaydı kişinin kendini geliştirmek için kullanabileceği programlar var :)

  • iyi günler benim proje odevım var . vücut kitle endeksi programı yaptım oldu ama boyu virgüllü yazmassan çalısmıyor . hocam ıse virgül istemeden çalışsın dıyor ben yapamdım yardımcı olursanız sevinirim . teşekkürler.

  • merhaba bnm bır ödevım var yardımcı olurmusun vısual studıoda ders secımı yaptırıp sonra ekrana test cıkartıp kac doğru kac yanlıs olduuqunu hesaplayan bır program yazmam gerekıo yardım edersenız sevınırım..

    • İyi günler Hilal Hanım;

      Proje ve ödev yapımlarını ücretli olarak yapıyoruz. Lakin yardım istiyorsanız programa başlayın, sorun olan yerler ile alakalı sıkıntılarınızı yazın bizde yardımcı olmaya çalışalım.

Yorumunuz
Sponsor